Известие

Collapse
No announcement yet.

Светна една лампа, но каква?

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

Като се говори тук за светнали лампи, да споделя и аз, вместо да пускам цяла тема.
    Снощи, като се прибирах, на мен пък ми премигна бързо няколко пъти лампата на ръчната спирачка.
    Какво може да означава това? Може и моята нещо да се ошашкала от влага и студ, ама...
    Единственото, за което се сещам е намаляла спирачна течност, ама това няма връзка с ръчната спирачка, та не знам.
    Случва ми се за втори път, но първият път просто светна, угасна толкова бързо, че дори не успях да видя коя лампа е, само предполагам, че е била пак тази за ръчната. Това се случи, когато минавах през релсите на трамвая при Семинарията по Яворов, та го отдадох на вибрациите, ама снощи се случи на Цариградско. Особеното в случая беше, че се включвах в движението и бях дал газ до ламарината, когато се случи.
    Last edited by Fear; d.m.y г., 11:06.
    Alfa Romeo 166 3.0 V6
    Alfa Romeo GTV 2.0TS - няма я вече.

Comment

Провери си спирачната течност все пак. Преди 3 години така ми светна за малко и въпреки, че течноста беше още в граници, съвсем скоро след това помня, че ме изненада долната помпа на съединителя...тя ползва същата течност.
      Погледни го поне, за профилактика дори.
      Alfa Romeo Spider 2.0 16V Twin Spark 155hp '00 Lusso

Comment

OK, мерси Влади, ще погледна.
        Недоумявам обаче, какво общо има тази лампа със спирачната течност, ама италианска му работа...
        Alfa Romeo 166 3.0 V6

Comment

Пълни спирачна течност до максимум чертичката и няма да святка повече. Моята така я излекувах
          Alfa Romeo GTV 2.0 16V Twin Spark 150hp
          Fiat Bravo II 1.4 90hp
          sigpic
          Poor is the man whose pleasures depend on the permission of another!

Comment

Току-що я свърших тази работа. Беше спаднала почти до минимума.
            Надявам се, че няма да ме изненадват разни помпи.
            Alfa Romeo 166 3.0 V6

Comment

При мен беше светнала тази лампа преди време за малко, долях от мин до макс и се орпави и вече 4-5 месеца нямам грижи. Накладките ми бяха започнали да свършват и за да се задействат им е трябвало повече течнос за да притискат. Няколко дена след това ги смених и дайе отнемах от казанчето, че искаше да прелива. Демек е нормално на няколко 10-20 к км да намалее.
              sigpic
              Gulfstream G650 with Italian design...

Comment

Първоначално публикувано от mochko1 Покажи съобщение
                Пълни спирачна течност до максимум чертичката и няма да святка повече. Моята така я излекувах
                И аз така, вече повече от година без ядове
                Alfa Romeo GTV 2.0 16V Twin Spark 150hp
                Alfa Romeo 159 2.4 20V JTDm Q-Tronic 200hp

Comment

Working...
                X